Szeretlek, mint állat!

Szeretlek, mint állat!

Magyar játékfilm, 2019, 94'
Rrndező, operatőr: Novák Erik

Hazai kedvencek

A negyvenes éveinek végén járó képzőművész élete legmélyebb magánéleti és egzisztenciális válságát kénytelen megélni. Gondosan és nagy energiával felépített élete összeomlani látszik. Párhuzamos poligám kapcsolatainak súlya, amiket idáig sikerült titokban, sok energiát felemésztve fenntartania, összeroppantja a tartását. Az összeomlás szélén álló férfi nem képes megállapodni, felnőni és felelősséget vállalni, hiába próbálja meg időnként ezt a látszatot kelteni. Óriási szabadságvágyát "külön utakon" próbálja kielégíteni - mindhiába. Még ha sokszor élvezi is a helyzetet, ennyi kapcsolatot és ilyen bonyolult viszonyrendszert nem tud egy idő után fenntartani.
Szerethet-e egy férfi egyszerre több nőt? Hazudhat-e mindenkinek, akit szeret? Szembesülve az őszinteség felszabadító erejével elérhető-e megtisztulás? A nők, akik hittek, szerettek és csalódtak benne, kíméletlen tükröt tartanak főhősünk elé.

Szereplők: Cseh Bori, Farkas Franciska, Fátyol Hermina, Lengyel Anikó

Vetítési időpont: szeptember 08., kedd 18:00

Online foglalás és jegyvásárlás

A film rendezője részt vesz az új filmes képalkotási módokról szóló kerekasztal beszélgetésen.

Szeptember 09. 11:00 "Szép képeket könnyű készíteni" (Zsigmond Vilmos) 

Beszélgetőtársak: Szabó Gábor operatőr, Herner Dániel producer, Papp Szilvia vágó, Novák Erik rendező, Herbai Máté operatőr, Karl Bardosh filmrendező, moderátor: Gelencsér Gábor filmesztéta

 

2020